Oživte s námi interaktivní deku Malý Princ přes HITHIT.

Pohádkový svět AbrFabr chceme rozšířit o nový kouzelný příběh a zařadit do nabídky další světově známé dílo od Antoine de Saint Exupéryho „Malý princ“. V předprodeji získejte odměny přes projekt HITHIT a budete součástí tvorby příběhu Malého prince.

K oživení Malého prince potřebujeme právě vás, abychom mohli zapojit do projektu ty nejlepší umělce, tvůrce a abychom rozšířili jazykové mutace všech pohádek. Rovněž chceme tuto novou pohádku rozšířit o digitální obsah a nejen na nové hřejivé, flísové dece, ale i na ostatních našich výrobcích.

malyprincskica_02

 

Znáte Malého prince?

Malý princ byl vydán v roce 1943 a je to nejznámější literární, pohádkové dílo v historii světové literatury. Antoine de Saint-Exupéry byl francouzský spisovatel a dokonce i pilot.

Kniha vypráví příběh pilota, samotného autora, který ztroskotá na Sahaře a tam se setkává s Malým princem, který přišel z daleké planetky. V příběhu potkáte malého chlapce z jiného světa, který se dozvídá důležité životní moudrosti a hodnoty. Malý princ putuje z planety na planetu a potkává různé zvláštní postavy, které zrcadlí různé aspekty lidské povahy a společnosti. Příběh odkrývá hluboké myšlenky o dospělosti, lásce, přátelství, osamělosti a hodnotách života. Je to univerzální příběh, který oslovuje lidi všech věkových kategorií svojí jedinečnou poetičností a moudrostí.

Kniha Malý princ byla přeložena do více než 180 jazyků a dialektů. Prodalo se celosvětově více než 80 milionů kopií. Patří mezi 50 nejprodávanějších knih. Malý princ je často knihou pro začátečníky při studiu francouzského jazyka.

hithitbaner blog

 

Co je HITHIT a proč právě odměny přes tuto platformu?

HitHit propojuje kreativní lidi s těmi, kteří je chtějí podpořit. Plní sny umělcům, kreativcům, designérům, vývojářům, géniům. Plní je i vám. Je to nová, inspirativní forma propojení obchodníků s klienty. Obě strany navážou jedinečnou spolupráci.

HitHit je prostor pro financování nových myšlenek, kreativních záměrů, vydávání hudebních alb, natáčení filmů, výrobu inovačních nebo designových produktů, vývoj softwarů, mobilních aplikací a podobně.

 

 

Jak se zapojit a získat odměny?

 

Do našeho světa dalších příběhů hledáme vás - pohádkové hrdiny, novodobé Janky Hraškov, kteří i když jsou malí, dokážou velké věci. Případně, pokud se najde nějaká milá Zlatá rybka, která nám splní byť jen jedno malé přání, odměna ji určitě nemine. Tak se tedy vydejte s námi na tuto dlouhou vandrovku, aby si každé dítě našlo ten svůj pohádkový příběh.

images 

Neváhejte, vyberte si svou odměnu a zapojte se přes HITHIT s námi.

 

 

 

Díky odměnám nám pomůžete:

  • Oživit novou příběhovou deku Malého prince i v aplikaci
  • díky vám vznikne nový princů 3D svět
  • vzniknou nové zvuky a rozhýbeme postavičky nebo předměty
  • přibudou nové herecké hlasy
  • nová slovíčka v cizím jazyce
  • a rozšíříme všechny naše deky o nový magický digitální obsah a zároveň o nové jazykové mutace (Němčina, Španělština, Francouzština)

 

 

abrfabr hithit obrazky5 

interaktívna deka 2

uzi si 3d svet 2

spusti audio príbeh 2

 

Děkujeme za podporu :-)